søndag 10. juni 2012

Sommaren er her og med den kjem reiselysta....

Heisan, ja no er det lenge sidan forrige innlegg. Etter 17. mai kom det endeleg litt sol og varme. Det var fantastisk, får sjeldan tida å berre sette seg ned og nyte da. Det er alltid noko som skal gjerast ute, men du verden so mykje lettare og kjekkare alt er når det er fint vêr! Har gjort ein del målingsarbeid på huset, og der er meir som skal gjerast, men vi får ta det etter kvart. Det vert lite med kortlaging og handarbeid elles på denne tida av året, det freistar liksom ikkje. So her kjem i stadenfor litt bilete frå eit par turar vi har hatt.


15.-19. mai var vi i London. Det er enormt mykje å sjå på, so her var det berre å velje seg ut nokre få ting og so får vi ta noko anna ein anna gong.

So var vi innom Hyde Park og rusla litt. Ein del tre stod i flott blomstring. Vi hadde oss ein koselig kanalbåt-
tur. Vi gjekk på i Little Venice og følgde båten til Camden. Det tok ca. 50 min., artig å finne noko slikt midt i ein stor støyande by, for her var det stilt og roleg. Heilt til vi kom til Camden, då hamna vi rett opp i markedet og det var eit yrande liv, veldig moro. Her vart det selt mykje rart, men maten var fantastisk. Det var boder med mat frå Mexico, Spania, England, Kina, eg hugsar ikkje alt, det var iallefall eit fantastisk skue. Og smaksprøvar fekk ein i hytt og pine. Mmmm, mykje godt... Kan verkeleg anbefalast! Vi budde i Paddington og det var eit supert utgangspunkt.

Notting Hill er ein koseleg bydel og artige butikkar. Vi måtte blant anna innom The Spice Shop, her handlar visst ein del kjendiskokkar krydder også. So var vi i London Eye, det gav oss ei fantastik utsikt! Og so kan ein jo ikkje reise til London utan å ha ete full English breakfast og fish and chips, eg kan styre mi begeistring! Og til slutt måtte vi innom Buckingham Palace, her var det byggekaos av tribuner og diverse til dronningjubileet, men vi fekk no sjå da. Vi hadde iallefall nokre koselige dagar i lag heile familien.

So kom Pinsa med nydeleg vêr, og sjølvsagt jobbehelg ;(  Måndagen hadde vi fri alle saman og då tok vi oss ein tur til Fjærland. Det er ein times køyring frå oss her i Førde.

Her er litt bilete frå aktivitetane i Fjærland.....

 Det var litt bilete frå eit par fine turar. Kom heim i går kveld frå ei flott veke på Rhodos!! Det kjem litt bilete frå den turen ein annan kveld. :))

Ha ei flott veke! Måtte berre finvêret vare leeeenge...!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...