søndag 13. mai 2012

Konfirmasjonskort og litt til......

Heisan, her er det langt mellom blogginnlegga. Har jobba mykje ute med vask av hus og hagearbeid medan vêret held seg noko lunde.Vi hadde nokre fine dagar i slutten av april(fint vêr, men kald vind), no er det definitivt slutt ser det ut som. Har litt malingsarbeid ute, men det kan vi visst berre gløyme. Vêrmeldinga er regn og kulde og forrige søndag vakna vi til 15 cm nysnø! Det hatar eg i mai, arrrghhh!! No vil eg ha varme og sol!! So her kjem ein liten vêrrapport(som vanleg).


Benytta finvêret ein søndag for eit par veker sidan til å ta ein tur til Kannesteinen. Har ikkje vore der sidan eg var på skuletur på barneskulen. Kannesteinen ligg litt utanfor Måløy og det er fasinerande å sjå kva naturen lagar av kunstverk. Hadde rekna med bitande kald vind rett inn i frå havet, men det var so lunt og fint. Sat ei stund og kosa oss og nytte veret og utsikta.

Elles so var 1.mai ein nydelig dag, kald trekk, men lunt bak huset vårt. Eg er kjapp med å ta fram grillen om våren, elskar å grille :). Har faktisk greidd å grille tre gonger alt. Men dette bilete er frå frukosten.

Sola skein so fint på nokre primula som stod i full blomst i hagen.

Og tilslutt hadde vi ein nydelig solnedgong 1.mai om kvelden.

Det var altså tysdag 1. mai. Laurdag 5. mai såg derimot ikkje slik ut.... Då var det snøbyger og grisekaldt, berre å få på seg varmekjeledressen igjen, om ein skulle vere ute og jobbe.

Søndag 6.mai skulle vi i konfirmasjon og då vakna vi til dette. Tok bilete ut gjennom stovevinduet, orka ikkje opne altandøra ein gong.

Vel, vel det er nok om vêret for denne gong. Eg er ganske tålmodig med vêret om vinteren, men når våren og sommaren regnar vekk og er kald, då lurer eg ofte på kvifor vi bur her. Er iallefall slutta med å ha ferien i Noreg for lenge sidan!!

Her kjem nokre bilete frå konfirmasjonskorta eg har laga, har visst ikkje hugsa å ta bilete av alle, men her er dei fleste eg har laga i år. Ser at bileta ikkje er gode, fotografering vart gjort litt for kjapt og i for dårleg lys, dessverre.Her kjem eit gutekort inn i mellom alle jentekorta.
Her kjem eit par kort som er laga som ei lommebok, henta inspirason frå fleire bloggar på nettet, blant anna Anita sin, og lagde so min eigen versjon.


Og so kan vi ikkje gløyme maten ;))  Her er eit par bilete frå i går kveld.

Ha ein fin søndag, folkens!!

Mariann
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...