søndag 20. februar 2011

KJOLE OG BURSDAGSKORT

Har laga ein kjole som eg har lova ei veninne for altfor lenge sidan. Endelig sette eg meg ned og sydde den. Har overlevert han og håpar ho blir fornøgd med den, ho sa no so iallfall. Elles har eg laga eit par bursdagskort til ei svigerinne og sonen hennar som feira bursdag i dag. Held på med eit bursdagskort til, men det må eg vente med å legge ut til eg har overlevert det. Her er det vinterferie denne veka, skal jobbe i morgon og tysdag, resten av veka er fri, skal bli deilig med nokre fridagar:)

Her er kjolen sydd i lilla chenille og med applikerte hjerter, litt smårutete stoff nede og på ermane og litt blonder høyrer med og ....ei lita krone bak.

Her er kortet eg laga til svigerinna mi i vintagestil og med sommarfuglar på. Synest sommarfuglane er so fine og har fått litt dilla på dei etter at dei kom i hus.


Til tanteungen, ein stor liten kar som vart sju i dag, pynta eg ein valnøttboks.
Fylte den med twist og pengar.mandag 14. februar 2011

HEKLA TEPPE OG SNØ, SNØ, SNØ!

Halloen! Har ikkje fått tida til å lage kort siste veka. Har bestemt meg for å gjere ferdig teppe som eg begynte på i fjor haust. Er no nesten i mål, har berre to omgongar att rundt teppe. Gledar meg til å bruke det. Har hatt det på meg når eg sat og sydde det i sammen og det er tungt, heitt og deilig :) Har hekla det i Eskimo so det er ikkje eit billeg teppe akkurat! Elles var vi oppom på hytta vår i går og der er det då litt snø kan ein seie. Her kjem eit bilete av teppe og litt "snøbilete".


Her i Førde er det nesten ikkje snø att, men i Haukedalen ca. 40 min. å køyre frå Førde er det rikeleg med snø!!
Her er vi på veg inn til hytta, slik ser den ut ved inngangspartiet.

Og her er ved sida av inngangspartiet.

Her eit bilete av uteplassen vi held på å lage, dette er tatt i fjor haust.....

og slik såg det ut i går. Snøen ligg no med 2,05 på flat mark.... so eg står i høgde med der taket begynder.

Slik ser det ut inn i hytta, lite utsikt igjen med andre ord!

Og ganske mørkt. vi må nok måke vekk litt frå vindauga i vinterferien.

Det er sjelden eg må gå i motabakke når eg går ut av hyttedøra :) No er det nett som det var i gamle dagar når eg voks opp her seier mannen min!

torsdag 3. februar 2011

Heldige meg!

Fekk ein kjempeflott og koselige bursdagpresang i går av min gode kollega og stempelvenn Anita. Ein nydelig pynta papirpose med to flotte Magnoliastempel og ein pose små sjokoladar pynta med ord om vennskap. Den er so fin at eg veit ikkje om eg kan opne den, men stempla er eg på veg til å stemple opp og male no. Gledar meg :) Kameraet vårt var utlada so eg har lånt eit av dei flotte bileta til Anita. Går du innom bloggen hennar finn du fleire bilete av herligheita!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...