søndag 21. februar 2010

Litt diverse....

Endeleg har eg sett meg ned og laga eit nytt innlegg. Altfor lenge sidan sist, men går dagane fort. Synest ikkje verken januar eller februar er lange månader. Vi har mange bursdagar i næraste familie i januar og februar, to berre her i huset!

Vil gjerne få takke både Lise og Astrid for awardane eg har fått, veldig koseleg. Tusen takk og sender dei sjølvsagt tilbake til dykk!

Har laga litt diverse kort og tags til presangar, men typisk meg so har eg gløymt å ta bilete av ein del av det. Her kjem iallefall litt av det eg har laga. Dette er kokeboka eg laga til eine svigerinna mi.


So eit bilete av brødkorga og ei lita telyskorg som følgde med kokeboka.Eg har ein nabo som fylte 50 år. Vi var inviterte med på stor fest og kosa oss. Her er gåva som eg lagde til ho:

I tillegg til vinboksen, følgde det med ein presang som eg hengde på vinboksen.Har vore i bursdag i dag til ei av mine svigerinner og eine son hennar som fylte 6 år i går. Laga til to tags som eg festa på presangane.
Har sydd nokre kjolar og litt diverse etter jul. Her er den eine som er selt til ho som har den på seg.(Ein av mine "tangeungar".) Var litt dårleg bilete, men kjolen er av mørk grå fleece, har applikert på eit kvitt hjerte, blonder på armane og nede. I tillegg er det påsydd eit "gamalt" englebilete. Må avstad og shoppe litt stoff, har mange idear i hovudet som skulle vore produsert!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...