søndag 6. september 2009

PUUH!!

Her går dagane unna gitt!! Dette innlegget hadde eg tenkt å lage forrige søndagkveld, men so langt kom eg ikkje. Og veka den forsvant som ein røyk! Er nett komt i hus igjen, helga har vore tilbrakt på Gardermoen på messe for jobben. Stod opp halv fem fredag morgon og tok flyet klokka halv sju om morgonen. Kurs på fredag og messe med uttaking av varer på lørdag/søndag. Deilig å komme heim!! Her er iallefall nokre bilder av forrige helgs arbeid. Lørdagen tok eg turen til Sogndal og Papirplaneten. Eg brukte berre ein time! Fekk snopa litt diverse... Søndag var det skikkelig dritver, kosa meg difor inne heile dagen.


Her er ein LO eg laga av nokre artige bilder av eine tanteungen min, søte Maria.Eg vart inspirert av dei fine øskjene som Anita på Anitas hobbyblogg hadde laga. Dei var kjempefine og greie å lage. Har kjøpt med Scor-Pal brett for ei stund sidan, men har ikkje brukt det før no. Det var ganske ok greier! Øskjene er fine å legge ein liten oppmerksomheit oppi. Lagde eit par stykker. Her er den eine. Bildekvaliteten var visst ikkje heilt topp.


Søndag ettermiddag lagde vi fiskebrød. Det er kjempegodt og ein god måte å få i seg fiske på for dei som ikkje er overbegeistra for fisk! So mandag var menyen, kokt torsk, poteter, stekt bacon og purre i fiskebrød. Nam, nam.

Her er eg i full gang med å bake ut brøda.So fekk eg hjelp av min kjære mann til å steike dei. Det pleier vere jobben hans.Her resultatet ca. 30 lefer og det vil sei at vi kan gå nokre gode fiskemiddagar i møte i haust.


Og so, heng du med endå? Ein LO eg laga denne veka av eldste son min, og eine dottera til ein av mine "tanteunger".(Eg har "tanteungar i alderen 0 til 37 år.) Synest bilde var so herleg!! Bilde ser litt utydeleg ut, men har jobba litt med det og la inn softening, dvs. gjort bilde litt draumeaktig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...